no image Teknisk Støtte

TEKNISK STØTTE

Sherwin-Williams’ avdeling for teknisk service (TSD) gir tilpasset støtte og ekspertråd, inkludert feilsøking og feilanalyse, til eiere, brukere og klienter.

 

Alle medlemmer i Sherwin-Williams’ TSD har fullført NACE Coating Inspector Program (CIP). CIP-kandidater bruker sine omfattende kunnskaper om korrosjonskontroll, malingsinspeksjon og prosjektstyring til å spare kostnader for eiere, både på kort og lang sikt.

 

Korrosjonsspesialistene har ytterligere kvalifikasjoner fra Society for Protective Coatings, som dekker prosjektstyring, planlegging, økonomisk analyse, skriving av spesifikasjoner og betongkappeinspeksjon.

 

At kunden er tilfreds med i prosjektet, fra spesifikasjon til fullføring, er første prioritet for Sherwin-Williams’ korrosjonsspesialister.

 

Teknisk støtte-teamet tilbyr også grunnleggende innføring i alle produktene våre, i tillegg til godkjent bruksopplæring for Sherwin-Williams’ hydrokarbonprodukter.

 

Oppsummering:

 

Sherwin-Williams’ korrosjonsspesialister er tilgjengelig for å:

• utvikle spesifikasjoner og anbefalinger for beskyttende overflatebehandling og fôring for en rekke substrater.

• samarbeide med montører for å sikre riktig bearbeiding av overflater og påføring av belegg.

• utføre korrosjonsundersøkelser og planlegge/tilrettelegge for anleggsvurderinger sammen med anleggspersonell og/eller konsulenter.

• tilby opplæringsseminarer for eiere, ingeniørfirmaer og profesjonelle forbindelser innen påføring av beskyttende og marine belegg og bearbeiding av overflater.

• utføre feltanalyse i felten via destruktiv og ikke-destruktiv testing.

 

Slik kontakter du teamet for teknisk støtte:

+44 (0) 1204 556 457

technicale@sherwin.com

 

Kontakt OSS:

+44 (0)1204 521771

©2017 The Sherwin-Williams Company, Beskyttende og marine belegg.
twit yout linkd
.img-responsive