no image Passivt Brannvern – Celluloseholdig

PASSIVT BRANNVERN – CELLULOSEHOLDIG

FIRETEX® svellende og isolerende materialer gir enestående beskyttelse. FIRETEX®-merket er brukt i en rekke prosjekter rundt om i verden, og har beskyttet eiendeler mot cellulosebranner i over 15 år.

 

waterbased

 

VANNBASERTE SVELLENDE MATERIALER

FIRETEX®  FX5062, FX5090 & FX5120

Sherwin-Williams’ nyeste generasjon av vannbasert akrylbelegg gir svært konkurransedyktige løsninger for beskyttelse av stålkonstruksjoner i fra 15 til 120 minutter. De er konstruert for oppreiste stålkonstruksjoner og er egnet for bruk i innvendige miljøer som passer i de ISO12944-2-definerte korrosivitetskategoriene C1 og C2, der de utgjør en langsiktig og kostnadseffektiv brannvernløsning.

FIRETEX® vannbaserte og svellende overflatebehandlingsmidler er sammensatt for å være enkle å påføre, og kan brukes til å gi stålkonstruksjoner en flott visuell effekt som vil være synlig i den ferdigstilte bygningen.

De tre variantene utfyller hverandre for å sikre at Sherwin-Williams-produkttilbudet er så konkurransedyktig som mulig for ulike brannvernperioder og stålformer og -størrelser.

solventbased

 

LØSEMIDDELBASERT SVELLENDE MATERIALE

FIRETEX®  FX1003 & FX2003

Materialene er formulert med løsemiddelbasert akrylharpiksteknologi, og gir en svært allsidig løsning som oppfyller brannvernkrav fra 15 til 120 minutter.

Testingen av disse produktene inkluderer elementær vurdering i flere temperaturer. Det betyr at overflateløsningene kan brukes på både enkle valsede stålelementer og bjelker som inkluderer komplekse åpningsarrangementer (cellulære bjelker).

ultrafastdry

 

Svellende materiale som tørker superraskt

FIRETEX®   FX6000

Denne unike, patenterte teknologien gjør det mulig å påføre et to timers brannvernsystem i ett lag som er klart til håndtering på ca. én time. FX6000 er designet for ekstern bruk, og kan brukes i miljøer opptil C5 (ISO 12944-2). Den har glimrende mekaniske egenskaper, som minimerer skader fra håndtering og reising av overflatebehandlede stålkonstruksjoner. Der maksimum gjennomstrømming er fargehandelens prioritet, er FIRETEXR 6000 et markedsledende produkt.

solventbased

 

Superholdbart svellende materiale

FIRETEX®  FX9500

FIRETEX® FX9500 er formulert for påføring ute eller inne med standardutstyr for luftfri påføring, og gir brannvern i opptil to timer i alle miljøer for enkle valsede stålelementer og cellulære bjelker. Materialet er svært holdbart, og de mekaniske egenskapene gjør det robust og bestandig mot mekaniske skader som kan oppstå ved håndtering og reising av stålkonstruksjoner overflatebehandlet med andre brannvernprodukter.

Kontakt OSS:

+44 (0)1204 521771

©2017 The Sherwin-Williams Company, Beskyttende og marine belegg.
twit yout linkd