no image Broer, Jernbane Og Veier

BROER, JERNBANE OG VEIER

Sherwin-Williams har overflatebehandlet noen av verdens mest ikoniske broer, veier og stasjoner, inkludert Tower Bridge, jernbanebroene Forth Bridge og Tay Bridge, St Pancras International-jernbanestasjonen og M6-bompengebroene.

 

Mange av disse konstruksjonene befinner seg i barske miljøer og krever overflatebehandling som kan motstå det konstante presset de utsettes for.

 

Sherwin-Williams har utviklet en rekke unike og prisbelønte produkter for broer og veier, inkludert glassflakepoksyen som brukes på Forthbroen. Denne overflatebehandlingen er forventet å vare i 25 år, og eliminerte det vedvarende behovet for å male strukturen.

 

Dura-Plate™ 301W har vunnet både Queen’s Award for innovation i 2016 og The BCF’s Award for Sustainability, og er et ideelt produkt for dette markedet fordi det trenger minimalt med overflatebearbeiding, er fuktighetstolerant og herdes ved lav temperatur.

 

Her er instrumentbordet for broer og veier som viser spesifikasjoner, produkter, tilfellestudier, merittliste og litteratur.

Kontakt OSS:

+44 (0)1204 521771

©2017 The Sherwin-Williams Company, Beskyttende og marine belegg.
twit yout linkd