no image Rettledende Verdier

RETTLEDENDE VERDIER

Integrity

INTEGRITET

Integritet er kjernen av det vi er som selskap. Vi ble etablert som en prinsippfast og etisk virksomhet. I dag gjenspeiles integritet i menneskene, produktene og forretningsrutinene og -relasjonene. Vi holder løftene til hverandre, til kundene våre og til aksjonærene våre.

People

MENNESKER

Mennesker representerer grunnlaget og fremtiden for suksess. Hos Sherwin-Williams er vi stolte over selskapet vi har – en familie av lojale ansatte. Vi streber mot å gi menneskene våre et trygt og sunt arbeidsmiljø med muligheter til å lære, vokse, bli belønnet og bli anerkjent for sine prestasjoner. Vi streber også mot å verdsette mangfoldet blant enkeltpersoner, kulturer og synspunkter, og å forbedre livskvaliteten i samfunnene vi driver virksomhet i.

Service

SERVICE

Service som er eksemplarisk, personlig og profesjonell, ledsaget av den beste produktkunnskapen og leveringskjeden i bransjen, gir kundene vår tro på produktene og overflatebehandlingsløsningene våre.

Quality

KVALITET

Kvalitet var et tidlig element i selskapets suksess. Helt fra starten av har grunnleggerne insistert på produkter, prosesser og ansatte av høyeste kvalitet. I dag opprettholder vi dette ønsket om å være best. Med et sterkt engasjement for kontinuerlig forbedring utfordrer vi oss selv i å definere bransjens standard for fortreffelighet i farger, produkter og overflateløsninger som bevarer, beskytter og forskjønner.

Performance

Erklæring of Performance

Ytelse som oppnår ønskede resultater og som går foran som et eksempel for andre, oppmuntres, anerkjennes og belønnes. Menneskene og produktene våre gir enestående resultater. Derfor har vi også en resultatorientert kultur. Vi har høye forventninger til – og er nøye med å måle og belønne – oppnåelsen av utfordrende mål.

Innovation

INNOVASJON

Innovasjon sikrer at kundene våre er de første som kan dra nytte av pionerutvikling innen produkter, overflatebehandlingsmidler og påføring av disse. Hos Sherwin-Williams oppmuntres ekspansive ideer og innovasjon gjennom utfordrende forutsetninger og ved å utnytte kollektiv kløktighet og forestillingsevne til nye ideer og inspirasjon.

Growth

VEKST

Vekst blandet med disiplin er organisasjonens kjennemerke. «Å utvikle så vel kunnskaper og karakter som størrelse» var et tidlig prinsipp i selskapet. I dag er vi fremdeles tro til det prinsippet mens vi fortsetter å dekke verden med våre produkter og tjenester, samtidig som vi beskytter jordas naturressurser. Vi har forpliktet oss til en vekst som er disiplinert og bærekraftig, og som er fordelaktig for aksjonærer, kunder og ansatte.

Kontakt OSS:

+44 (0)1204 521771

©2017 The Sherwin-Williams Company, Beskyttende og marine belegg.
twit yout linkd