no image Karriereutvikling

En karriere hos Sherwin-Williams gir mer enn det som står på pakken

KARRIEREUTVIKLING

Joao Azevedo

Markedsdirektør
(EMEA)

Joa

João Azevedo begynte i Sherwin-Williams I 2008 etter selskapets oppkjøp av Euronavy. Med bakgrunn i salg og markedsføring fikk han lederrollen for forretnings utvikling globalt, som senere førte til hans forfremmelse til Energy Market Director, EMEA i 2016. Ett år senere har João nåstilling som Marketing Director, EMEA.

João innehar en MSc i Chemical Engineering og en MBA, han er ogsåNACE trinn 3 sertifisert coating inspektør (sert 27115)med ekspertise innen ISO TC35 SC14, arbeidsgrupper for kontroll av ISO 12944 og ISO 20340 standard.

Neal Sanderson

North West
Area Sales Manager

Neal

Neal kom til selskapet i en alder av 25 som Commercial Trainee, noe som ga ham mulighet til å tilbringe tre måneder i hver avdeling i hele virksomheten. På slutten av denne to år lange utplasseringen begynte Neal i Technical Services Department, der han fikk sine NACE- og BOSIET-kvalifikasjoner, før han flyttet til salgsteamet der han nå utnytter sine omfattende produktkunnskaper til å støtte kundene våre.

Neal setter pris på karrieremulighetene i Sherwin-Williams, og liker å spille en integrert rolle i den strategiske visjonen vår. Han har som mål å bli direktør i Sherwin-Williams en dag

Evette Bond

Supply Chain Manager

Evett

Evette begynte i virksomheten som Production Office Junior da hun var 18. Etter å ha fullført HNC og en grad i forretningsstudier gjennom selskapet, ble hun forfremmet til sin nåværende stilling som Supply Chain Manager. Tidligere roller har vært Production Planner, Inventory Co-ordinator, Raw Material Planner og Supply Chain Team Leader.

Evette setter pris på utfordringene i et travelt produksjonsmiljø og å nå mål, men hun sier at det beste ved å jobbe hos Sherwin-Williams, er menneskene og lagånden.

Glenn Oakley

Operations Director

Glen

Glenn begynte i virksomheten som Production Apprentice da han var 17. Han utviklet seg gjennom roller som Production Support Technician, Planning Manager, Production Manager, Warehouse Manager og Supply Chain and Logistics Manager. I løpet av denne tiden har Glenn også fullført NVQ-nivå 3 i labteknikk, en HNC i kjemi og tilslutt en mastergrad i kjemi.

Glenn sier at det er menneskene som utgjør forskjellen hos Sherwin-Williams, gjennom positive jobbrelasjoner har vi skapt et innovativt miljø der alle jobber sammen som et team.

Debbie Dickinson

Customer Services Manager

Debi

Debbie begynte i virksomheten som Customer Service Specialist da hun var 25. Hun har gjennomgått en rekke kurs og kvalifikasjoner gjennom Sherwin-Williams, inkludert NVQ-er i kundeservice, bedriftsforbedringsteknikker og ledelse og administrasjon.

Debbie setter pris på de varierte utfordringene jobben hennes bringer, men hun sier at det er menneskene som gjør selskapet til det det er.

Kontakt OSS:

+44 (0)1204 521771

©2017 The Sherwin-Williams Company, Beskyttende og marine belegg.
twit yout linkd