no image RETTLEDENDE VERDIER - Sherwin-Williams

RETTLEDENDE VERDIER

 • MENNESKERPeople

  Mennesker representerer grunnlaget og fremtiden for suksess. Hos Sherwin-Williams er vi stolte over selskapet vi har – en familie av lojale ansatte. Vi streber mot å gi menneskene våre et trygt og sunt arbeidsmiljø med muligheter til å lære, vokse, bli belønnet og bli anerkjent for sine prestasjoner. Vi streber også mot å verdsette mangfoldet blant enkeltpersoner, kulturer og synspunkter, og å forbedre livskvaliteten i samfunnene vi driver virksomhet i.

 • SERVICEService

  Service som er eksemplarisk, personlig og profesjonell, ledsaget av den beste produktkunnskapen og leveringskjeden i bransjen, gir kundene vår tro på produktene og overflatebehandlingsløsningene våre.

 • INTEGRITETIntegrity

  Integritet er kjernen av det vi er som selskap. Vi ble etablert som en prinsippfast og etisk virksomhet. I dag gjenspeiles integritet i menneskene, produktene og forretningsrutinene og -relasjonene. Vi holder løftene til hverandre, til kundene våre og til aksjonærene våre.

 • INNOVASJONInnovation

  Innovasjon sikrer at kundene våre er de første som kan dra nytte av pionerutvikling innen produkter, overflatebehandlingsmidler og påføring av disse. Hos Sherwin-Williams oppmuntres ekspansive ideer og innovasjon gjennom utfordrende forutsetninger og ved å utnytte kollektiv kløktighet og forestillingsevne til nye ideer og inspirasjon.

 • YTELSEPerformance

  Ytelse som oppnår ønskede resultater og som går foran som et eksempel for andre, oppmuntres, anerkjennes og belønnes. Menneskene og produktene våre gir enestående resultater. Derfor har vi også en resultatorientert kultur. Vi har høye forventninger til – og er nøye med å måle og belønne – oppnåelsen av utfordrende mål.

 • KVALITETQuality

  Kvalitet var et tidlig element i selskapets suksess. Helt fra starten av har grunnleggerne insistert på produkter, prosesser og ansatte av høyeste kvalitet. I dag opprettholder vi dette ønsket om å være best. Med et sterkt engasjement for kontinuerlig forbedring utfordrer vi oss selv i å definere bransjens standard for fortreffelighet i farger, produkter og overflateløsninger som bevarer, beskytter og forskjønner.

 • VEKSTGrowth

  Vekst blandet med disiplin er organisasjonens kjennemerke. «Å utvikle så vel kunnskaper og karakter som størrelse» var et tidlig prinsipp i selskapet. I dag er vi fremdeles tro til det prinsippet mens vi fortsetter å dekke verden med våre produkter og tjenester, samtidig som vi beskytter jordas naturressurser. Vi har forpliktet oss til en vekst som er disiplinert og bærekraftig, og som er fordelaktig for aksjonærer, kunder og ansatte.

Kontakt OSS:

+44 (0)1204 521771

SW White
Phone
Phone
Phone
Email
Location

Kundeservice i Storbritannia: +44 (0)1204 556420

Kundeservice utenfor Storbritannia: +44 (0)1204 556454

Teknisk kundeservice: +44 (0)1204 556457

Tower Works, Kestor Street, Bolton BL2 2AL

©2017 The Sherwin-Williams Company, Beskyttende og marine belegg.

Sherwin Williams
 • Innovation

 • Growth