no image LÆRLINGPLASSER - Sherwin-Williams

Wasim Ali

Seniortekniker, forskning og utvikling

EMEA Region

Wasim

LÆRLINGPLASSER

Hos Sherwin-Williams tror vi på opplæring for fremtiden. Wasim Ali startet som lærling hos Sherwin-Williams, les historien hans nedenfor.

Når kom du til oss, og hvor gammel var du?

I 2013, da var jeg 19 år.

 

Hva var din første rolle, og hva innebar den?

Forsknings- og utviklingsteknikerlærling

 

Beskriv kort karriereutviklingen din i selskapet

Jeg startet karrieren i Sherwin-Williams under opplæring av senior- og hovedkjemikere for å utvikle ferdighetene mine. Dette oppnådde jeg ved å assistere kjemikerne på små, tekniske prosjekter og utføre grunnleggende plikter som klargjøring og vurdering av testpaneler ved hjelp av ulike metoder.

 

I løpet av det andre året fikk jeg ansvar for håndtering av forespørsler om teknisk service og små tekniske prosjekter alene. Jeg lærte meg også å bruke høytrykksutstyr og lærte egenskapene og virkemåten til ulike overflatebehandlingsmidler underveis.

 

Jeg er nå del av et prosjektteam med ansvar for teknologioverføring mellom ulike produksjonsanlegg. Dette krever at jeg bruker mye tid i Midtøsten. Teknisk overføring omfatter anskaffelse og vurdering av alternative råmaterialer for bruk i regioner som er egnet for de ulike produktene. Denne delen av rollen min innebærer produksjon av overflateprodukter og ytelsestesting av det endelige produktet etter strenge globale standarder. Jeg har også gjennomført intern opplæring relatert til det overførte produktet og ulike påføringsmetoder.

 

Har du oppnådd noen kvalifikasjoner i din tid her?

Ja, en Foundation Degree (FdSc) i kjemisk vitenskap

 

Hva er rollen din nå?

Seniortekniker, forskning og utvikling

 

Har det alltid vært din ambisjon å nå denne stillingen?

Ja, helt siden jeg startet lærlingperioden har jeg hatt som mål å bli seniortekniker. Men jeg vil gjerne utvikle meg videre i selskapet. Neste trinn er å bli teknolog. Det har også alltid vært en ambisjon å reise og jobbe utenlands, og Sherwin-Williams har gitt meg mulighet til dette.

 

Hva liker du best ved å jobbe her?

Kollegaene mine! Jeg har et flott forhold til kollegaene mine hos Sherwin-Williams.

 

Jeg setter virkelig pris på opplevelsene som jobb i overflatebehandlingsbransjen bringer. Muligheten til å sette teoretiske ideer ut i livet er noe som både interesserer og utfordrer meg.

 

Kontakt OSS:

+44 (0)1204 521771

SW White
Phone
Phone
Phone
Email
Location

Kundeservice i Storbritannia: +44 (0)1204 556420

Kundeservice utenfor Storbritannia: +44 (0)1204 556454

Teknisk kundeservice: +44 (0)1204 556457

Tower Works, Kestor Street, Bolton BL2 2AL

©2017 The Sherwin-Williams Company, Beskyttende og marine belegg.

Wasim
Sherwin Williams
Wasim